THE PERFECT DAY

Torsdagen var effektiv och lång, men helt fantastiskt. Föreläsning med Pierre Hedin (f.d. hockeyproffs), rygg/axlar med Jenny. Vi satte och sedan och åt lunch i solen innan vi gick på visning på Berghem, gick hem i solskenet, gick och storhandla och ladda upp med alkohol inför brändbollsyran, gick hem och då var klockan 19.45 efter att ha gått hemifrån vid 09.00. Då slog vi oss ner i soffan, åt en nyttig fiskburgare, drack cola zero och kollade in kvartsfinalen mellan Sverige - Kanada. Jag var så stolt svensk när det Sverige vann!
Fredagen startade med backträning på bräntberget med Jenny, Mathilda och Emil. Klockan halv tolv visade temperaturen på 22grader. Fantastiskt!
När jag och Jenny kom hem så la vi oss på vår framsida och solade i gräset, vilken sommarkänsla! En av fördelarna med att vara student, man kan göra sitt egna schema.
Kvällen innehöll årets första grillning hos Emma och Johan med Jenny, Emelie, Linn och Oskar. Mathilda och Emil kom förbi senare också. Gårdagen kunde inte varit mer underbart än den var. En perfekt sommardag med träning, solning, grillning, god mat och fina vänner. Vad mer önskar man sig?
 

Kommentera här: